Pravila

RumaNekretnine.od.rs je besplatan internet oglasnik za prodaju i iznajmljivanje nekretnina u Opštini Ruma bez posrednika... 

 

Da bi besplatno postavili oglas morate se najpre registrovati. Postavljanje oglasa je lako i jednostavno. Oglasi za nekretnine svakog korisnika su javno vidljivi u svim pretragama sajta. Dozvoljeno je postavljati isključivo oglase za nekretnine koje se nalaze u Opštini Ruma.

 

 

Korisnici sajta besplatno postavljaju svoje oglase za nekretnine i sav sadržaj u njima fotografije, tačnost podata tako da sajt nije odgovoran za tačnost postavljenih oglasa. Svi korisnici sajta imaju obavezu da obezbede tačnost koje objavljuju na sajtu u suprotnom zadržavamo pravo da obrišemo oglas. Celokupan sadržaj koji je objavljen na ovaj način predstavlja odgovornost osobe ili pravnog lica koje je taj sadržaj postavio. Korisnik sajta postavlja fotografiju za koju garantuje da predstavlja njegovo autorsko delo. Ukoliko je korisnik prekršio autorsko pravo trećeg lica snosi odgovornost za postavljanje spornog sadržaja i dužan je da pruži pravnu zaštitu portalu kao i da nadoknadi eventualnu materijalnu štetu.

 

 

Oglasi, koji nisu u skladu sa zakonskim propisima (uvredljivi, nemoralni i drugo) posebno sa odredbama Zakona o oglašavanju, biće uklonjeni sa sajta.

 

RumaNekretnine.od.rs ne garantuje za tačnost i verodostojnost oglasnih poruka. Sajt zadržava pravo da ukloni sve oglase koje imaju uvredljiv i nemoralan sadržaj za ostale korisnike. Strogo je zabranjeno objavljivanje čije bi korišćenje moglo da nanese štetu trećim licima.

 

Administrator sajta ima prava na portalu  da promeni izgled i funkcionalnost sajta bez prethodne najave.

 

Prilikom pristupanja sajtu www.RumaNekretnine.od.rs korisnik prihvata sva pravila i uslove korišćenja, kao i same zakonske propise.

 

Pravila Sajta nekretnine Ruma nisu konačna i zadržavamo pravo da promenimo uslove korišćenja bez najave i u bilo koje vreme. 

 

Sve buduće promene biće objavljene na ovoj stranici...